
Alibabino slatko zlato
Baba au rhum je desert u kojem se uživa širom Europe, a i šire. To je kolač tipa brioša koji ...
Više...
Više...

Roadkill delicije s asfalta
Roadkill kuhinja uključuje divljač poput srne, vepra ili jelena, ali i manje životinje kao što su vjeverice, rakuni i tvorovi ...
Više...
Više...

Eksplozija tamnog ruma
Iako se rum dugo rabio gotovo isključivo u koktelima, prije petnaestak godina na njega su pozornost obratili i dobri poznavatelji ...
Više...
Više...

Vrhunska gastronomija u jedinstvenom ambijentu
Večera na krovnoj terasi boutique hotela „Split”, večeru pretvara u nezaboravan doživljaj koji će probuditi sva vaša osjetila Sunset terrace ...
Više...
Više...

Laž u boci
Pojava krivotvoritelja i veliki porast lažnog viskija na tržištu, tumači se nevjerojatnom potražnjom za rijetkim primjercima tog pića, a zbog ...
Više...
Više...

Sirovi vatromet okusa
Šibenčanin Darko Jurić osnivatelj je lifestyle brenda Art of Raw, koncepta jedenja sirove veganske hrane. U ljetnim mjesecima njegova se ...
Više...
Više...

Labirintom svijeta sireva
Deset je sireva koje bi trebao poznavati svaki njihov ljubitelj – mozzarella, cheddar, ementaler, parmigiano reggiano, feta, brie, roquefort, taleggio, gruyere i manchego Piše: Velimir ...
Više...
Više...

Ljetni goli kuhar
Ljeto je idealno doba za buđenje kuhara u vama jer možete planirati obroke oko zanimljivih i hranjivih sastojaka koji zahtijevaju malo ili nimalo pripreme kako ...
Više...
Više...

Ljeto s Gariful potpisom
Osim glamuroznog restorana, tu su i Vintage Wine bar, klub Seven te luksuzna Villa Gariful. Sve za ljeto koje se ne zaboravlja, za potpuno iskustvo ...
Više...
Više...

Seksistička piva
Među craft pivarima nemali je broj onih koji posežu za imenima na rubu prihvatljivosti. Tvrde da se proizvodi sa seksualnom konotacijom (uključivo i razne opačine) ...
Više...
Više...

Džin-tonik globalna priča uspjeha
Kada smo na ovome mjestu nedavno pisali o revivalu džina, rekli smo da oni mogu biti vrlo različiti, pa se zapravo može raditi i o ...
Više...
Više...

Trendovi u svijetu piva
Neki od glavnih trendova odnose se na proizvodnju kiselih i tzv. crossover piva, pojavljuju se pivski sommelieri, a primjetan je i porast proizvodnje bezalkoholnih piva ...
Više...
Više...

Indijanski napitak za savršeni koktel
Džin-tonik danas je globalna priča uspjeha. Koktelu staroga kova, koji može varirati u beskonačnost, popularnost neprestano raste potpomognuta sve većim brojem craft džinova, ali i ...
Više...
Više...

Jedanaest veličanstvenih burgera
Playboy se prošetao Zagrebom, testirao i za vas izdvojio 11 lokala koje preporučamo ljubiteljima burgera i svima onima koji će to tek postati Piše: Tena ...
Više...
Više...

Dnevna doza glamura u Zagrebu
U staroj Vlaškoj nalazi se jedno od najneobičnijih gastronomskih odredišta u Zagrebu. Street food i fine dining mnogim gurmanima su nespojivi pojmovi, no ovdje je ...
Više...
Više...